Изключително полезен форум по пътна безопасност и новостите при преподаването на БДП в образователните институции се проведе в ПГ "Васил Левски" - Мездра. Благодаря на Диана Русинова и нейния екип: Иван Влъчков - 7 кратен рали шампион на България, Борислав Стоименов - шампион по мотокрос, Ангел Попов - експерт пътна безопасност! Благодаря и на всички директори на образователни институции и учители от община Мездра, че се включиха и отделиха от времето си, защото децата са бъдещето ни и трябва да ги пазим. Това написа в профила си в една от социалните мрежи директорът на гимназията Мирослав Павлов, проследи "Фокус".

От страна на гостите също не липсваха благодарности.

"Благодаря на Мирослав Павлов за поканата да посетим Мездра и да поговорим с учителите и директорите на местните училища за проблемите свързани с безопасността на движението по пътищата. За мен беше голямо удоволствие да се срещна с представителите на местните образователни институции и да обсъдим заедно проблемите, с които те се сблъскват при обучението на деца по БДП", написа Русинова.

Тя е възхитена от това колко се е променило само за една година ПГ "Васил Левски", град Мездра. "Училището се развива и се превръща в едно модерно и привлекателно средище за професионално обучение в сферата на транспорта в Северозападна България. Позравления за директора г-н Попов и целия колектив", написа в заключение Русинова.