Фолклорни състави от Добрич и Каварна се обединяват в подкрепа на онкоболна жена и ще изнесат благотворителен концерт на 16 юни от 18:30 ч. в Драматичен театър "Йордан Йовков" в Добрич, предаде репортер на "Фокус". Организатори са Станислава Стефанова и Мая Бърдарова, водещ - Владимир Трендафилов.

Програмата на концерта включва изпълнения на Клуб за народни танци "Жътвари“ от Добрич с ръководител Мая Бърдарова, Певческа група "Жътвари“ от Добрич с ръководител Катя Грекова, Детска танцова школа "Жътвари“ от Добрич с ръководител Антония Добрева, Детски фолклорен танцов състав "Орисия“ от Каварна с ръководител Стела Иванова и Танцов клуб "Пъстър хоровод" от Добрич с главен художествен ръководител Александър Александров и хореограф Юри Митев.

Стилияна Вълчева Ганчева има спешна нужда от помощ. Жената се нуждае от скъпоструваща химиотерапия в Турция. Дарение може да се направи и по банков път на BG95STSA93001528529618. "Стели е много добър и сърцат човек. Човек, който сее любов и топлина около себе си! Тя притежава изключително силен и борбен дух! Единственото, от което има нужда е нашата подкрепа. Вярваме, че заедно ще успеем!", споделят приятели.

Информация и билети за концерта на тел. 0895 092 400.

Жулиета НИКОЛОВА