В навечерието на деня на св. апостол и евангелист Лука - 18 октомври, считан за покровител на художниците, Феня Каранейчева подреди в Мездра самостоятелна изложба живопис под наслов "Усещане за жена“, съобщиха от пресцентъра на общината. Организатор на събитието е Градската художествена галерия. Откриването на изложбата уважиха почитатели на изобразителното изкуство, близки и приятели на авторката, която е родена в Троян, но от години е свързала житейската си съдба с Мездра, където е инструктор по фитнес, аеробика, каланетика и йога в клуб по източни бойни изкуства.

Сред гостите бяха кметът на общината Иван Аспарухов и духовният спътник на Феня в живота – инструкторът по карате Васили news pic 2
©
й Ковяр. Експозицията включва 14 живописни творби на Каранейчева, предимно пейзажи, на фона на които са изобразени женски фигури.  

"Усещане за жена“ е третата самостоятелна изложба на Феня Каранейчева. Експозицията е подредена във фоайето на втория етаж в сградата на Община Мездра и може да бъде разгледана всеки делничен ден до 18 ноември.