Община Козлодуй, в качеството си на организатор, има удоволствието да Ви покани на ежегодния "Фестивал на рибата“, организиран по повод Световния ден на риболова и Международния ден на река Дунав.

Фестивалът ще се проведе на  29  юни 2024 г. (събота) в Ботев парк, гр. Козлодуй.  Ще имате уникалната възможност да се насладите на пресни и вкусни рибни специалитети, приготвени от местните пенсионерски клубове и най-вкусната рибена чорба, приготвена от гостуващи ни майстор-готвачи, кулинарен дует Иво и Царина. По време на фестивалния ден ще можете да си закупите домашно приготвен хайвер от Дунавска риба и да опитате от приготвени с много любов ястия на местни търговци.

За Вашето добро настроение сме подготвили богатата фолклорна програма с участието на Костадинка Танчева и танцова формация "Дилмани", Музикална танцова формация 7/8, Духова формация "Закс", Ана-Мария и Злати Петров, като сме се погрижили и за една незабравима лятна вечер с нашите гост изпълнители от Република Сърбия! За първи път в България гост-изпълнител ще бъде харизматичната сръбска певица Брескавица заедно с нейния бенд. Ще можете да се насладите и на изпълненията на популярния в Република Сърбия и България – Дадо Полумента.

Включете се в томболата и имайте шанс да спечелите страхотни награди. Талончетата ще се раздават на входа на Фестивала.

Не пропускайте възможността да прекарате един незабравим ден!  

Фестивалът е подходящ за всички възрасти и обещава много забавления и приятни емоции!