Евгени Будинов поставя на видинска сцена криминалната комедия "Убийство в първа класа“, предаде репортер на "Фокус“. Известният и много популярен в цяла България актьор Евгени Будинов влиза в постановката като режисьор.

В спектакъла, репетициите на който започнаха във видинския общински драматичен театър "Владимир Трандафилов“, са включени за участие познати на видинчани и на публиката от страната артисти.

Звездният състав на представлението включва популярният и обичан видински актьор Петьо Цеков, който е добре известен с десетките си роли в игрални филми и телевизионни сериали. След дълго прекъсване, той отново се завръща на театралната сцена. В останалите роли ще влязат актьорите Ивайло Симеонов, Фиданка Рангелова, Ирина Флорова- Капелова, Кирил Кирилов, Ана Дамянова, Ивайло Петков, Красимир Рангелов и Десислава Цветкова.

Сценограф на постановката е Богдан Гешев, костюмите ще са дело на Мариела Будинова.

Влак, купе и няколко случайно, или неслучайно, срещнали се души. Как съдбите им са обвързани, какво ще се случи и един съвсем неподозиран финал, публиката предстои да види.

Премиерата на криминалната комедия "Убийство в първа класа“ се  очаква в средата на месец юни, на сцената на Общински драматичен театър “Владимир Трандафилов“.