"Софийска вода“ временно ще прекъсне водоснабдяването в част от квартал "Хладилника“ и село Световрачене, съобщават от дружеството. На 9 ноември 2022 г. (сряда) във връзка с монтаж на водомер на ул. "Кишинев “, кв. "Хладилника“ се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 21:30 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на ул. "Кишинев“ от бул. "Черни връх“ до ул. "Банат“, бул. "Черни връх“ от бул. "Никола Й. Вапцаров“ до ул. "Хенрик Ибсен“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на ул. "Кишинев“ на кръстовището с ул. "Рилски езера“, съобщиха от Дружеството.

На 9 ноември 2022 г. (сряда) във връзка с монтаж на редуктор за налягане на ПС Локорско се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на: с. Световрачене - ул. "Синчец" от ул. "Околовръстен път " до ул. "Железопътна" и ул. "Пунга".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. "Синчец“ на кръстовището с ул. "Пунга“.