На 3 октомври (вторник) 2023 г. във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод по бул. "Александър Малинов“, ж.к. "Младост“ 2 се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на "Софийска вода" в района на:

Хипермаркет "ХИТ" и "Принцес" аутлет център.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на следния адрес: бул. "Александър Малинов“ пред хотел "Дрийм“.

След реализацията на този инвестиционен проект клиентите на "Софийска вода", живеещи в района ще почувстват значително подобреното качество на предоставяните услуги.

На 3 октомври (вторник) 2023 г. във връзка с ремонт на уличен водопровод по ул. "Проф. Георги Брадистилов“, ж.к. "Студенстки град“ се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 19:30 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на:

ул. "Проф. Георги Брадистилов“ от ул. "Проф. Боян Каменов“ до бул. "Св. Климент Охридски“ и ул. "Иван Багрянов“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на следния адрес: ул. "Иван Багрянов“.

На 3 октомври (вторник) 2023 г. във връзка с извършване на строително-ремонтни дейности в кв. "Враждебна“ се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на:

бул. "Ботевградско шосе“ от № 489 до с. Долни Богров.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на следния адрес: бул. "Ботевградско шосе“ № 489.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на "Софийска вода“ АД на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - https://sofiyskavoda.bg/water-stops.

"Софийска вода“ АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.