"Започва записването за участие в шоуто "Нощ на звездите", което ще се проведе през август в Пловдив. По време на спектакъла ще се опитаме да подобрим световен рекорд", каза Енчо Кирязов.

"Сайтът за записване ще бъде отворен на 20 март и всички могат да подадат кандидатурите си. Категориите отново са три – образование, спорт и изкуство. Във всяка една категория има професионално жури, което ще селектира десетима от всяка категория. След това от тези десет ще се селектират по трима във всяка категория", обясни той.

Тези трима селектирани кандидати ще участват в специално шоу, което ще се проведе в Античен театър – Пловдив. Там се бъдат излъчени и големите победители в съответната категория.

"По време на пандемията отменихме спектакъла в зала "Армеец" в столицата. На следващата година, заради мерките, потърсихме ново място. Най-красивото и най-подходящото място за целта се оказа Античен театър в Пловдив. Както се казва: всяко зло  - за добро", каза още Енчо Кирязов пред bTV.

Шоуто всяка година се надгражда и летвата се вдига непрекъснато. То ще е през август и публиката ще види съвършено нов и уникален спектакъл. Улиците в града под тепетата ще бъдат затворени. В Пловдив ще бъде монтиран голям автокран, който ще позиционира на сцената на Античен театър огромно кълбо. "Ще се опитаме да поставим нов световен рекорд", уточни Енчо Кирязов.