Plovdiv24.bg засне ексклузивни кадри от мястото на тежката катастрофа на Околовръстното. Инцидентът доведе до затрудняване на движението и затваряне на участъка около мястото на катастрофата, съобщиха от на ОД МВР Пловдив.

По-рано през деня се случиха две пътнотранспортни произшествия, поради които се образува километрична опашка от автомобили.

Към 12.30 ч. е получен сигнал за верижна катастрофа с три автомобила, в близост до моста на Марица на Околовръстното, преди разклона за село Рогош. При това ПТП няма пострадали.

Минути по-късно е получен още един сигнал за нова катастрофа - при изпреварване на образуваната колона,,заради предната катастофа, водач навлязъл с автомобила си в насрещното движение и се ударил в друга кола.

Последвал сблъсък и с трети автомобил в близост. Шестима души са откарани за медицински прегледи, но по предварителни данни няма тежко пострадали.

От видеото може да видите как репотрак подготвя извозването на автомобилите от втората катастрофа.

И при двете катастрофи алкохолните проби на шофьорите са отрицателни.

До приключването на работата на полицейските служители, движението в участъка временно е временно преустановено и трафикът от АМ "Тракия" към Пловдив преминава през Войводиново.