Екипът на казанлъшката поликлиниката се увеличи с нови специалисти, предаде репортер на "Фокус". В началото на месец февруари, след като се завърна от Франция, към екипа на "ДКЦ Районна Поликлиника - Казанлък" се присъедини доц. д-р Иван Трифонов, специалист акушер-гинекологог. Д-р Трифонов извършва прегледи, водене на женска, консултация, ултразвуково изследване на полови органи и бременност (нормална и патологична), лечение на стерилитет и др. Работи със здравната каса. Казанлъчани могат да открият доц. д-р Трифонов на 3 етаж, кабинет №77. Работното му време е всеки делничен ден от 09.00 до 16.00 часа.

От 1 март Районна поликлиника Казанлък разкрива и пулмологичен кабинет. В кабинета ще работи д-р Тодор Тодоров, специалист по пневмония и фтизиатрия. Входът на кабинета е от запад на Поликлиниката (бившия ковид кабинет). Работното му време е всеки делничен ден от 10.00 ч. до 12.00 часа. Д-р Тодоров ще работи с НЗОК (направления).

За повече информация звънете на телефоните на Регистратура: 0896 64 12 23 и 0894 60 76 76, или посетете сайта на ДКЦ "Районна Поликлиника".

Рени АТАНАСОВА