Нетрадиционен Дядо Коледа, яхнал мощен мотор, а не шейна, ще приветства послушните, а и не чак толкова - малки и големи старозагорци на 24 декември на площада пред Община Стара Загора. Това съобщиха за Агенция "Фокус'' от местната администрация. Традиционната инициатива на местния мото клуб “Free Wind Riders" очаква всички жители и гости на града в 11.00 часа.

Благият белобрад старец ще бъде в компанията на Снежанка и ще раздаде 600 подаръка. Колоритното отбелязване на красивите зимни празници се случва тази година с безценната подкрепа на сдружение "Брат за брата“. Идеята Дядо Коледа да яхва мотор и да "язди“ по старозагорските улици е на над 15 години, но всеки път предизвиква широки усмивки и допринася за празничното настроение.

За втори път, мото шоуто ще дари емоция и с концерт, като отговорната задача да озвучат с музика Стара Загора се пада на Вокална студия "Усмивки“, танцовите школи при НЧ "Настроение 2017“ и ДЮТС "Броеничка“. 

“Free Wind Riders“ ще отбележат четвърт век през 2023 година и обещават запомнящи се изненади по повод рождения ден на клуба.

Рени АТАНАСОВА