Първото плажно издание за годината на професионалната галавечер SENSHI 22 ще предложи впечатляващи двубои между представители на 10 държави. Силният адреналин е 100% гарантиран, а почитателите на бойните изкуства ще видят нови и перспективни бойци.

На 6 юли 2024 г. от 18:30 ч. плажната арена в курорта Св. Св. Константин и Елена във Варна ще бъде сцена на наелектризиращи срещи, демонстрация на бойни умения ивисока отдаденост на елитни бойци. Едно от най-очакваните събития в света на бойните спортове ще предложи огромна доза екшън в седемте професионални срещи на ринга, от които две битки за защита на Европейски титли. На ринга на 22-ото издание от веригата SENSHI ще се проведат и финалите на Световната купа на KWU SENSHI за аматьори.

Билетите за международното бойно шоу SENSHI 22 са в продажба и могат да бъдат закупени от мрежата на Eventim.bg. Побързайте да ги запазите още сега, за да си осигурите най-добрите места на морския бряг и да преживеете незабравими емоции със забележителния боен спектакъл!

22-ото издание на SENSHI се организира със съдействието на Професионалната лига на Световния киокушин съюз (KWU International Professional League), както и със специалната подкрепа на ЗАД "Армеец“, MAX Sport, "България Еър", М Кар Груп – BMW дилър и "Св. Св. Константин и Елена Холдинг“.