Две улици в Добрич са временно затворени за движение на автомобили поради строителни дейности, предаде репортер на Агенция "Фокус" – Добрич. По ул. "Ген. Колев“ се извършва цялостен основен ремонт на участък от бул. "3 – ти март“ до ул. "Любен Каравелов“. Поради извършване на ремонтни дейности по ул. "Генерал Колев“ няма да работи уличното осветление в периода до 9 септември. То ще бъде възстановено след приключване на ремонта на тротоарите. По ул. "Ясна поляна“ се полага асфалт на тротоари в участъка от  ул.“Димитър Ковачев“ до ул. "Агликина поляна“.

Продължават ремонтните дейности - повдигане и залагане на нови дъждоприемни шахти и решетки, по улиците "Ясна Поляна“ и “Цар Освободител“. Предстои полагане на хоризонтална пътна маркировка по ул.“Любен Каравелов“ в участъка от ул.“Св. св. Кирил и Методий“ до ул.“Васил Левски“.

Община град Добрич апелира водачите на МПС да не паркират по уличните платна от 8:00 до 17:00 ч., за да не възпрепятстват ремонтните дейности. "Апелираме към собствениците на автомобили, живеещи и работещи в районите на ремонтните дейности, да поставят мобилен номер за връзка на видно място на превозните средства, за по-добра координация с ръководителя на обекта“, посочват от общината.

Жулиета НИКОЛОВА