За два побоя в последното денонощие - бой между трима мъже и побой над шофьор на товарен автомобил, съобщи ОДМВР-Хасково. 

Трима от свиленградското село Лозен са задържани за телесна повреда. Вчера в 00,00 часа е подаден сигнал за боя между тримата и 43-годишен техен съселянин. Мъжете на 22 г., 24 г. и 49 г. след междуличностен скандал му нанесли удари в областта на лицето, заради което пострадалият е настанен за лечение в МБАЛ Свиленград без опасност за живота.

След задържането им за 24 часа, с постановление на прокуратурата мярката е променена на 72 часа и те са приведени в следствения арест. Образувано е досъдебно производство.

В ареста на РУ Харманли също са задържани двама нанесли побой над свой съгражданин в Симеоновград. Вчера в 19,20 часа в участъка се е оплакал 60-годишен, който съобщил, че управлявайки товарен автомобил по улица "Н. Вапцаров“, бил спрян от двама на 32 г. и 16 г., живеещи на същата улица.

След като му изпочупили предното панорамно стъкло и тези на страничните врати, му нанесли побой. Пострадалият е настанен за лечение в хасковската болница, без опасност за живота. Двамата нападатели са задържани в ареста по заведеното досъдебно производство.