"Думите, които ни свързват“ е новата онлайн-игра на Регионална библиотека "Дора Габе" в Добрич, предаде репортер на Агенция "Фокус". "За четящите хора част от магията на четенето е в споделянето. Силата на думите и прочетеното между редовете дават онази храна за душата, която ни променя, свързва и прави малко по-добри", споделят от екипа на библиотеката.

За да се включват във виртуалната игра, желаещите е необходимо да извършат няколко стъпки: да снимат прочетеното, което ги е докоснало и искат да споделят с други, да качат снимката под публикацията за онлайн-играта във Фейсбук и могат да спечелят ваучер за книга. "И не забравяй да харесаш страницата ни -https://www.facebook.com/libdobrich ", добавят библиотечните специалисти.

Онлайн-играта вече е активна и ще продължи до 13 февруари 2023 г., включително. На 14 февруари, на случаен принцип, чрез жребий, ще бъдат обявени петима от участниците, които ще получат ваучер за книги на стойност 20 лв. Условията за участие са публикувани във Фейсбук профила на библиотеката.

Жулиета НИКОЛОВА