Драматично-куклен театър – Враца, вече разполага с нов функционален уебсайт- www.dktvratsa.com, и интегрирана онлайн система за закупуване на билети. Основните предимства на новия сайт включват модерен дизайн, подробна информация за нашия репертоар, програма, събития, новини, фестивал, както и възможност да се запознаете с творческия и административен екип на театъра.

С новия уебсайт - www.dktvratsa.com, идва и дългоочакваната възможност за закупуване на билети онлайн, чрез която могат да бъдат резервирани и купувани билети за любими представления по всяко време и от всяко място, само с няколко клика. Онлайн билетната система е с различни опции за плащане, гарантираща сигурност и удобство. Изказваме нашата благодарност към екипа на EVOL.BG - първата агенция за дигитален маркетинг във Враца, за техния професионализъм и ангажираност при създаването на прекрасната страница, както и към екипа на Entase https://entase.to/a6 за иновативната билетна система онлайн. Благодарение на техния ентусиазъм и професионална работа, както и финансовата подкрепа на Търговски център "Суми", можем да ви предложим по-добро качество и удобства.

Също така изразяваме признателност към директора на Драматично-куклен театър- Враца Владлен Александров, който само за половин година, откакто зае длъжността, направи значими подобрения за развитието на Врачанския театър. Благодарение на неговото визионерство и отдаденост, можем да ви предложим тази нова платформа, която е стъпка напред в улесняването на вашето театрално преживяване.

Не забравяйте да следите и нашите социални мрежи, за да бъдете в течение с всички новости и специални предложения.

Заповядайте на нашата нова виртуална сцена и се възползвайте от всички нови функционалности, които сме подготвили за вас. Благодарим ви за подкрепата и очакваме да се срещнем в театралната зала!