Областният управител Драгомир Драганов поздрави новоизбраните народни представители в 50-ото Народно събрание от 19-ти многомандатен избирателен район – Русе.

Той изпрати поздравителни адреси до седемте депутати, които влязоха в парламента след вота на 9 юни, съобщи Областната администрацията.

"Бъдете носители на реалната политическа воля за реформа и не забравяйте, че дадените предизборни обещания трябва да се изпълняват. Работете за Русе и региона, защитавайте интересите на областта и подпомагайте реализирането на иновативни програми с ключово значение за модернизирането и просперитета на региона. Бъдете диалогични, отстоявайте позициите си и нека водещ приоритет в работата Ви бъде добруването на русенци. Не се отчуждавайте, не се затваряйте зад вратите на Народното събрание, бъдете близо до хората, чуйте техните проблеми и направете всичко възможно те да бъдат решени“, се казва в написаното от Драганов до народните представители.

Също така той ги уверява в категоричната си подкрепа и им пожелава успешна и ползотворна работа.

"Ръководството и екипът на Областна администрация – Русе ще застанат зад всяка идея, която ще допринесе за по-доброто утре на региона. От нашите съвместни действия зависи дали доверието на гражданите към политическата система в страната ни ще се повиши“, допълва още областният управител. В следващите седмици се предвижда Драганов да проведе среща с народните представители от Русенско, на която да бъдат обсъдени стратегическите приоритети в развитието на региона.