Да поведеш битка за живота на човек – каква по-велика мисия. Мисия, която обедини най-добрите музиканти и групи от Разлог, Гоце Делчев, Кюстендил, Струмица – Република Северна Македония. Мисия, която обедини не само ромската общност в Разлог, но и всички с големи сърца, съобщи Община Разлог. В базата на "ДВАЛ" – Разлог среща си дадоха култови музиканти и групи, дошли от всички краища на страната – да помогнат: Galactic Group, Кристиян Шаламанов, Цветелина Грахич Miki Group, Местни зурнаджийски групи, Манди, към тях се присъедини и духовата музика на Струмица, Република Северна Македония.

Мисия – да се спаси живота на един добър човек. Да се спаси Георги от Разлог, който е с нефункциониращи бъбреци и увреден черен дроб, и се нуждае спешно от животоспасяваща трансплантация на стойност 30 000 евро, непосилна за неговото семейство. А Георги беше седнал настрани, усмихнат и притеснен. 

До него е съпругата му, която ще дари своя бъбрек, за да може той да получи своя животоспасяващ от друг донор, а сълзите й текат...и от благодарност, и от мъка. Концертът привлече стотици жители от община Разлог, между които и зам.-кметовете Гергана Костова и Славчо Фарфаров, общинските съветници Емилия Чолева, Катерина Николова, Петър Попов и Марио Терзиев, Стефан Манов – организатор на кампанията за малката Сълза Емилова от Дупница, който дари 5000 лева за каузата, и много други.

Всички музиканти, включително и Цветелина Грахич, пяха благотворително, като Галактик груп се присъединиха към каузата и с немалка сума. Концертът се превърна в надсвирване и надпяване – с кауза. На сцената се изявиха талантливи музиканти, групи, певци. 

Всички аплодираха и пяха с любимата на Кристиян Шаламанов и вече негова съпруга Цветелина Грахич. Концертът "Живот за Георги" се превърна в празник на добротата. На малката доброта, която може да прави чудеса. Чудото – да се спаси човешки живот 

Кампанията продължава: Сметка за дарения: BG08FINV91501017769184 Първа инвестиционна банка Титуляри: Александра Страхилова Катя Иванова Основание: Дарение за Георги Костадинов