23-годишната Симона от Бургас има нужда от нашата помощ, за да оздравее. Нейни близки се свързаха с "Фокус" с молба за популяризиране на кампанията за събиране на средства.

"Пише Ви една майка, от Бургас, която иска да направи всичко възможно за детето си.

Съдбата отново изправи моята дъщеря пред трудно изпитание. Казва се Симона и е едва на 23 години, от Бургас. Нуждае се от операция за отстраняване на тумор в гръбначния мозък. Колкото по-бързо бъде събрана нужната сума, толкова по-скоро ще има насрочена дата за операция.

Мони е едно добро, борбено и лъчезарно, младо момиче. Нейното детство беше различно, докато връстниците й играеха навън, тя само ги наблюдаваше, защото не можеше да играе наравно с тях. Но все пак, аз се надявам за едно светло бъдеще, надявам се, че ще срещне сродната си душа, ще създаде семейство и ще има нормален начин на живот. Въпреки всички трудности, през които е преминала и продължава да преминава, не губи вяра и продължава с усмивка да се бори за мечтите си.

Помогнете на дъщеря ми да се справи с тази коварна болест и да сбъдне мечтите си!", пише майката на Симона.

През 2003 и 2007 година момичето претърпява операция по отстраняването на тумор в гръбначния мозък. Последната интервенция беше извършена в италианска клиника. Операцията  е била успешна, но въпреки това не се е разминало с някои увреждания. "Не мога да се придвижвам самостоятелно, спастична квадрипареза, липса на чувствителност по някои части на ръцете, сирингомиелия и сколиоза.

През м. февруари 2023 година, след контролно МРТ изследване, е доказан рецидив на интрамедуларна туморна формация.

Сами разбирате какъв ужас е това отново за мен и моето семейство.

Състоянието ми не позволява отлагане във времето. Тази причина ни доведе до решението отново да се лекувам в Италия. Сумата, която ми е нужна за лечението е непосилна за нас. Знам колко много хора се нуждаят от подкрепа, но и знам колко добродетели има.

Затова Ви моля за помощ! Помогнете ми да извървя трудния път, който ми предстои! Благодаря Ви от сърце!", казва Симона.

Подкрепете Симона с дарение - с карта, PayPal, ApplePay, GooglePay, Revolut или по IBAN тук.

Алианц Банк България 

IBAN: BG41BUIN95611000707352

BIC: BUINBGSF

Получател: Фондация Павел Андреев 

Основание: Дарение за Симона Тозлукова.