Директорът на ОДМВР-Стара Загора старши комисар Николай Колев връчи награди за постигнати резултати и висок професионализъм, предаде репортер на Агенция "Фокус". Поводът е професионалния празник на българската полиция – 8-ми ноември. 

"Приемете сърдечните ми поздравления по повод празника на българската полиция – 8-ми ноември! Бъдете все така отдадени в името на доброто, спазването на закона и осигуряването на спокойствие за хората", с тези думи директорът на ОДМВР-Стара Загора старши комисар Николай Колев се обърна към колегите си от дирекцията в навечерието на празника на българската полиция. На кратка церемония той връчи награди на отличените служители на областната дирекция.

Със заповед на министъра на вътрешните работи Иван Демерджиев с отличие  "Писмена похвала“ е награден един служител от Второ РУ-Стара Загора.

За съществен принос при изпълнение на конкретни професионални задачи със заповед на директора на ОДМВР - Стара Загора с отличие "Писмена похвала“ са наградени 43 служители от различни структурни звена на ОДМВР-Стара Загора.

Гости на церемонията бяха председателят на Районен съд-Стара Загора, заместник-окръжният прокурор на Стара Загора, административният ръководител на Районна прокуратура-Стара Загора, директорът на РДПБЗН-Стара Загора, които също отправиха сърдечни поздравления и пожелания към служителите.

Водосвет отслужиха отец Петър Радев и представители на Старозагорска Митрополия.

Рени АТАНАСОВА