Читател на медията ни се обърна към нас за съдействие - за помощ за българска лекоатлетка. 

"Здравейте, както вашият сайт миналия ден написа, в един от комплексите в "Смирненски" в Пловдив възникна пожар. Бих искала този зов за помощ да достигне до повече хора. Момичето е лекоатлетка, която слави България. Мястото, което изгоря, е дарение от съседи и инвеститора, а сега реално остава на улицата без нищо. Искам да помоля само за повече публичност. Благодаря ви предварително!", това написа тя на редакционната ни поща. 

Става дума за Лиляна Георгиева, за която сме писали многократно по хубави поводи. "Една от гордостите на България, доказала се многократно, едно момиче с много хъс и упоритост, с безброй спечелени национални титли, европейски и световни отличия в средните и дълги бяганията, с принос и отлични резултати в леката атлетика - Царицата на спорта, сега има нужда от нашата подкрепа!

Много малко от Вас ще забележат изгорелите купи и дипломи. И само някои от нас ще разберат колко много значат те за един спортист, а именно всичко. Нека помогнем на Лили да поправи щетите от един инцидент и осигури уюта и нормалните условия в дома си.

Вярвам, че Лили - Детето чудо, ще се справи и с това препятствие и усмивка ще продължи напред!", пише от своя страна Полина Макаева.

Ето и думите на самата Лили:

Претърпях бедствие. При късо съединение ми изгоря домът. За щастие аз пострадах малко, но щетите по жилището са огромни. Имам нужда от - климатик, готварска печка, кухненски бокс, аспиратор, диван, маса, столове, хладилник, теревизор, гардероб, матрак.

Контакт за връзка: 0895856530

Ето и банковата ми сметка

IBAN BG08BPBI79244075130001

ЛИЛЯНА ГЕОРГИЕВА

Повече за Лили можете да научите тук.