Най-вкусният фестивал се връща с цял месец кулинарни изкушения. В периода от 19 октомври до 13 ноември всяка седмица от сряда до неделя избрани 7 или 8 ресторанта ще зарадват гостите си с креативни сезонни тристепенни менюта. Така всички фенове на Фестивала ще имат възможност да посетят по-голям брой ресторанти и да открият своите нови любими места.

Шеф готвачите на кулинарните дестинации на Фестивала предлагат по две специални тристепенни менюта, подготвени с много фантазия и любов. Акцентите ще бъдат есенните зеленчуци, българско сирене и специалитетите със телешко, свинско и агнешко месо, както и гурме експериментите. Заедно с кампанията  “Отгледано с грижа в България – през целия път от фермата до трапезата" , клиентите ще имат възможност да открият ресторантите, които предпочитат автентични местни продукти.

В Restaurant Week участват най-интересните, утвърдени и модерни ресторанти в двата града. В това издание на Фестивала може да откриете 26 ресторанта в София и 4 ресторанта във Варна. Фестивалните менюта могат да се разгледат на www.restaurantweek.bg.

На морето и особено есен се яде риба и Варна е мястото, където ще я приготвят с майсторлък и финес. Тук всеки ресторант е подготвил по едно рибно и едно месно меню, чието креативност ще очарова всеки клиент.

Ресторантите винаги са под прожектора на Restaurant Week. Но няма как да създадем подобно едномесечно гастрономическо изживяване без помощта на нашите партньори.