Читател на Plovdiv24.bg сигнализира за човек, който системно поставя на паркирани автомобили желание да ги купи. Автомобилите, които бивата облепяни със подобни хартийки, не са кой знае колко стари, нито пък са излезли от употреба.

"Въпросният индивид, очевидно с хулиганска подбуда поставя на МПС табела за закупуване. При повторни действия ще заведа жалба към съответния орган и ще предоставя записи от камери. Неприемливо и стресиращо е да се посяга на собственост по този начин", съобщава в сигнала си гражданинът.

По принжип дребни джамбази редовно обикалят по паркингите из блоковете в Пловдив. Харесват си някоя кола и отправят своето своеобразно предложение към собственика. Алтернатива, която замества ровенето по сайтовете и обикалянето по автокъщи. Това е метод, който обаче никак не се харесва на самите собственици на автомобили - все пак не е приятно, например, сутрин да намериш такава хартийка по колата си. Особено и ако нямаш желание да се разделяш с нея.

Ако и вие станете свидетели на нещо, което според вас заслужава да бъде публикувано, можете да ни изпращате сигнали, снимки и видеа на електронната ни поща novini@plovdiv24.bg, на телефон 0886 598 267 или на фейсбук страницата ни Plovdiv24.bg Новини.