Песни, танци и пиеси и огнено шоу ще предшестват дългоочаквания момент тази година в Чепеларе – грейването на празничните светлини. Това ще стане тази вечер от 18.00 часа на площад "Олимпийски“, съобщиха от Общината.

Със своята артистичност възпитаниците на ЦПЛР  ОДК и на НЧ "Родопска искра 1880“  - гр. Чепеларе ще изненадат жителите и гостите на Чепеларе, ще поставят началото на различната атмосфера, която идва с предстоящите Коледни и Новогодишни празници.

Специален поздрав ще отправи  и кмета на Чепеларе Боран Хаджиев.

Магията на огъня ще бъде поднесена по изключително интересен начин с впечатляващо танцово представление с огън "Bright eye". Хиляди искри ще осветяват сцената.

Чепеларе ще грейне! Ще е весело и с много настроение. Канелени сладки, греяно вино и скара ще се предлагат в дървената къщичка на площад "Олимпийски"!

Разбира се, най-малките ще бъдат зарадвани с подаръчета - изненади от обичания белобрад старец – Дядо Коледа и неговата вярна приятелка Снежанка, които също ще бъдат част от вълнуващия празник на площада в града.

От 17:30 часа ще бъде даден стартът на коледните базари, които ще носят настроение на жителите и гостите на общината. А също и ще помогнат на присъстващите да се подготвят за предстоящите празници с оригинални подаръци за любимите хора.