Изпълнителният директор на МБАЛ "Д-р Иван Селимински“-Сливен – д-р Васислав Петров, поздравява всички здравни работници в болницата по повод професионалния им празник. На днешния 7 април се чества Световният ден на здравето, а в България денят е посветен на работещите в сферата на здравеопазването.

"Скъпи колеги, през годините преминаваме ежедневно през изпитания, през радостни и трудни моменти. Срещаме се с много човешка болка, със страховете на пациентите и техните близки. Споделяме щастието на много хора, техните надежди и очаквания. Никой от нас не преминава през това сам, защото сме един голям екип, в който работят отговорни професионалисти, отдадени на професията си, в името на най-голямото богатство - здравето.

Благодаря ви за всеотдайния труд, за силата, с която се зареждате един на друг, за да продължавате всеки ден напред, към следващия случай, към следващата битка за спасяване на човешки живот и здраве. Пожелавам на вас и семействата ви много здраве и радостни съвместни мигове, професионално удовлетворение и успехи.Честит празник!