Д-р Петър Москов оглавява листата на Консервативно обединение на десницата във Варна, предаде репортер на Радио "Фокус“ – Варна.  Под надслов: "КОД е гласът на свободния българин“, консервативната десница започна кампанията си в страната.  

"Свободният българин иска България да бъде силна държава, която – влага данъците му в ефективни системи на образование, здравеопазване и сигурност за своите граждани, а не ги раздава като помощи на послушни, приближени бизнесмени, както правят последните правителства.

Свободният българин иска силна икономика и знае, че усилието за работеща икономика и високи доходи - на първо място е битка срещу социализма и срещу раздаващата държава.

Социализмът и неговите раздаващи подаяния правителства унищожават стопанската инициатива и предприемачеството и води след себе си само бедност и обществени конфликти.

Това е и отговорът на това как да се борим с корупцията. Не с предложението на левицата - да сложим до всеки държавен чиновник прокурор, а да премахнем властта на чиновника, наследена от социалистическата държава, който сам решава на кого колко да раздаде от нашите данъци и така всеки час подхранва корупцията на всички управленски нива“, коментира още водачът на листата във Варна.

От КОД посочват, че влизат в тази предизборна кампания с конкретна цел - в следващия парламент да бъдат катализатор на едно мощно дясно обединение, което да довърши задачата на старата десница и да премахне всички зависимости, които толкова години спъват развитието на българската икономика, унищожават свободната инициатива на българите и демократичните институции

Ето и първите трима кандидати за народни представители в листата на ПП "Консервативно обединение на десницата" в 3 МИР - Варна:

Д-р Петър Москов:
news pic 2
©
Наталия Шулика

Завършил "Медицина" в Медицински университет- София, спец."Анистезиология". Специализира във Франция, Великобритания, Испания и САЩ. Избран за министър на здравеопазването през 2014г. Председател и основател на Консервативно обединение на десницата.

Наталия Шулика:

Завършва Икономически университет- Варна, спецаилност "Стопански мениджмънт и управление", след това Медицински университет- Варна, специалност "Медицинска сестра" и магистратура "Психологично консултиране" във Варненски свободен университет.

Работи в сферата на управление и медицински услуги. Майка на три деца и изповядва православната вяра.

Милан Миланов:

Завършил е Икономически университет – Варна, специалност "Стокознание“.

Предприемач, има над 15 години опит в международна компания занимаваща се с производство и продажба на строителни материали. Семеен, с две деца.