Великата Лили Иванова взриви сцената в Пловдив по време на церемонията по връчването на наградите на "БГ Радио", предаде репортер на "Фокус". При анонса й от водещия публиката няколко минути бурно я аплодира на крака. Запис от наградите ще се излъчи утре по Нова телевизия от 22:10 часа.

Събитието се провежда в зала Колодрума в Пловдив и ще предложи на публиката и изпълнителите незабравимо музикално преживяване.

Организаторите на наградите са създали впечатляваща сцена, която ще зарадва всички присъстващи. Над 40 метра сцена със 360° видимост, кръгово озвучаване на цялата зала, близо 400 осветителни тела и 200 квадратни метра видеостени, събитието ще предложи невероятно визуално изживяване за всички гости. Шест ТИР-а превозват техниката. 

Специални изпълнения за церемонията представят Любо Киров, Миро, Мария Илиева, Графа и Мистерията на българските гласове, Михаела Маринова, DARA, Братя Аргирови и Тони Димитрова, Михаела Филева, Молец, Papi Hans, Дара Екимова и Тино. 

Известен със своята харизма, чувство за хумор и страст към българската музиката, домакинът на церемонията Юлиан Вергов безспорно ще добави още по-голямо измерение на едно от най-очакваните музикални събития в България.