Водачът на листата на ГЕРБ-СДС Цвета Караянчева проведе срещи с жителите на четирите села в община Стамболийски. Придружена от областния координатор Георги Мараджиев и кандидатите за депутати Йордан Кръстанов, Ваня Лазарова и Енислав Велков тя обсъди актуалната ситуация в страната и изслуша тревогите и проблемите на  хората в Йоаким Груево, Стамболийски, Куртово Конаре, Триводици и Ново село.

"Лидерите на "Промяната" сринаха доверието в институциите, направиха така, че хората в България да не вярват на политиците, защото ги слагат  под един знаменател и ги смятат ги за продажници. Ерозията на доверието е по-страшна от всеки друг трус в обществото“, изтъкна Караянчева.

Местните жители пък бяха категорични, че страната има нужда от силно правителство и лидер, способен да носи отговорност, а не от управници, които произвеждат скандали, говорят за пари под масата, подправят документи, оплели са се в зависимости и парадират с пачки. Хората коментираха, че те нямат моралното право да искат подкрепа и да претендират за власт.

"Противопоставянето е голямо в обществото ни, а омразата е водеща за опонентите ни от ПП-ДБ и затова повече от всякога имаме нужда от държавническо мислене, от хора, които да стабилизират държавата, които знаят как се защитават интересите на България и могат да отстояват българските приоритети пред Европа и те са в редиците на ГЕРБ-СДС“, подчерта Мараджиев.

"Сигурна съм, че на 9 юни хората ще направят разумен избор и ще подредят политическите сили според заслугите им за благосъстоянието на страната. В Пловдив област ГЕРБ има страхотен отбор, това е една добре смазана машина. Тук се чувствам като у дома си и вярвам, че  ще спечелим твърдо четири мандата с опция  дори за пети. Затова да гласуваме с мисъл за бъдещето с номер 22“, призова в края на срещите Цвета Караянчева.