Клуб "Театър" при Младежкия център в Добрич с художествен ръководител Лана Анцаридзе ще представи в два поредни дни провокативната, комедийна театрална постановка "Четири стаи“, предаде репортер на "Фокус". Постановката е адаптация по едноименния филм на Куентин Тарантино "Четири Стаи“. Представя се за пореден път с нов актьорски състав. Подходяща е за зрителска аудитория над 15 години.

В нощта срещу Нова година млад мъж започва работа като пиколо в хотел "Мон Синьор“ в Холивуд, който е позагубил блясъка си. Това го забърка в шантави истории с много от гостите в четири от стаите.

Първото му повикване е от група вещици в младоженския апартамент. Нещата се влошават, когато доставя лед в грешната стая и така се озовава в центъра на разярен семеен скандал. Неблагоразумно приема да наглежда децата на мафиоти. И накрая на нощта успява да се включи и в облог със зловещи последствия.

Представленията са днес и утре - 15 и 16 март, от 19:00 ч. Билети могат да бъдат закупени в касата на Младежки център – Добрич предварително и в деня на представлението. 

Жулиета НИКОЛОВА