ВиК -Сливен уведомява своите потребители, че във връзка с предстоящи строително-монтажни дейности по изграждане на връзка между съществуващи водопроводи с новоизграден Главен клонVII ср.з. на кръстовището на ул. "Дели Ради“ и бул. "Илинденско въстание“, при изпълнение на проект: "Доизграждане и рехабилитация на водоснабдителната и канализационната инфраструктура в агломерации с население с над 10 000 еквивалент жители, попадащи в обхвата на обособената територия на "Водоснабдяване и Канализация - Сливен“,

ще бъде спряно водоподаването на 20.03.2024 г. (сряда) от 08:30 до 20:30 ч.:

- За кв. "Даме Груев“, кв. "Надежда“, Промишлена зона- източно от бул. "Цар Симеон“ между бул. "Илинденско въстание“ и ул. "Индустриална“.

При възникнали непредвидени ситуации, които налагат удължаване срока на работните дейности повече от 12 часа, ВиК Сливен ще осигури водоноска, която ще бъде на разположение на гражданите от засегнатите райони.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

За въпроси и повече информация, гражданите могат да се свържат с ВиК оператор на безплатен национален телефон 0800 80 180.

Строително-монтажните работи са във връзка с изпълнението на проект "Доизграждане и рехабилитация на водоснабдителната и канализационната инфраструктура в агломерации с население с над 10 000 еквивалент жители, попадащи в обхвата на обособената територия на "Водоснабдяване и Канализация - Сливен“ ООД.