Софийска вода“ днес временно ще прекъсне водоснабдяването в част кв. "Сеславци“, съобщиха от дружеството. Във връзка с извършването на строително-ремонтни дейности в квартала се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 19:00 часа в района на: ул. "Чавдар“ № 9, №11 и № 13, подстанция на ЕРМ, СЗ "Кремиковци“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на следния адрес: пред СЗ "Кремиковци“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на "Софийска вода“ АД на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - https://sofiyskavoda.bg/water-stops.

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.