В Деня на народните будители - 1 ноември, Центърът за административно обслужване (ЦАО) при Община Мездра отпразнува 20 години от своето откриване, съобщиха от пресцентъра на общината. По този повод екипът на фронт офиса на Общинската администрация организира скромно тържество. Празника уважиха колеги на служителите в Центъра, сред които кметът на общината Иван Аспарухов и заместник-кметовете инж. Николинка Кътовска, Нели Минева и Цеца Костова.

От името на Община Мездра Аспарухов подари на екипа на Центъра за административно обслужване икона на Св. Георги Победоносец, букет цветя и по едно портмоне с логото на общината.

"Преди 20 години открихме този Център с идеята той да бъде от полза за гражданите на общината. Радвам се, че вече толкова години това, което бяхме замислили в началото, работи и продължава да се развива. И това, разбира се, е благодарение на хората, които работят в Информационния център“, сподели кметът на Мездра.

От свое име домакините на тържеството подариха на присъстващите стилни химикалки с надпис "20 години ЦАО - Община Мездра“.   

Както подобава, 20-ият рожден ден на Центъра за административно обслужване беше ознаменуван с торта и с други сладки изкушения, приготвени от служителите на Центъра.

От началото на тази година в Центъра за административно обслужване са извършени общо 13 719 административни услуги по гражданско състояние и гражданска регистрация, общинска собственост, териториално-селищно устройство, кадастър и регулация, стопански и социални дейности, търговия, транспорт, туризъм и др.