Звездната деведесетарска група C-blok пристига в Павликени. Техният концерт ще е само част от изненадите, които местната администрация подготвя за Празника на града и 80-годишнината от обявяването на Павликени за град, предаде кореспондент на "Фокус".

Големият концерт е на 17 юни /събота/ и в него ще участват още Deep Zone Project, DJ Dian Solo, Трио VIVA и Дивна. Събитието е с вход свободен и ще се проведе на градския стадион "Ганчо Панов". Началото ще бъде поставено в 18:00 часа.

C-block са познати и обичани от българската публика. Групата е създадена в Германия през 1995 година и бързо се утвърждава като един от най-успешните хип-хоп проекти в Европа, а и в света. Сред хитовете им са "So Strung Out", "Time Is Tickin' Away", "Summertime" и "Keep Movin'", които публиката в Павликени със сигурност ще чуе по време на безплатния им концерт.

"Като истински фестивал на поп-диско-електронната музика се очертава първият от големите концерти в Павликени. Със сигурност феновете ще усетят, че Павликени е античен и вечен и знае как да се весели!", допълват от Общината.