Лидерът на ГЕРБ дойде в Пловдив, за да подкрепи кандидата за кмет Костадин Димитров, видя Plovdiv24.bg.

"Трябва ми поне 1 час, за да изброя какво сме направили за Пловдив, любим мой град. Като ви гледам трафика, трябва да се направи така, че Околовръстното да стане основна пътна артерия, защото в противен случай ще колабирате. Готов съм да сключа сделка, без значение от резултата на изборите, за да се завършат обещаните неща в Пловдив.", това заяви Борисов в речта си пред стотиците привърженици на партията.

Борисов припомни думите на Кирил Петков, казани в Пловдив. "Каза, че ако техният кмет спечели, щял да финансира инфраструктурните проекти. А защо като беше премиер не ги финансира", попита лидерът на ГЕРБ.

"Време е да решим проблемите с финансовата криза в Общината, ясно и точно да определим приходната и разходната част. Разширяването на Пловдив и свързването на "Южен" и "Тракия", както и продължението на бул. "Северен" е напълно възможно и ще се случи, заяви Костадин Димитров. Ще настоявам река Марица да бъде разчистена, добави още той. той.

Областният координатор на ГЕРБ Георги Мараджиев подчерта, че 8 години партията няма загуба в района и благодари за подкрепата. Той представи и кандидатите за кметове на останалите общини в областта.