Хрумва ми само един цитат, за чийто автор се спори: "По-добре е да замълчиш и да те помислят за глупав, отколкото да си отвориш устата и да премахнеш всякакви съмнения за това". Това написа в своя Facebook профил общинският съветник от София - Борис Бонев.

Публикуваме тук думите останалата част от думите му: 

Иначе, арх. Такева е предложена за член на Съвета на директорите на Софинвест с доклад на ГЕРБ и Карлос Контрера през 2021 г. В резюмето за нея пише: "Има над 15 г. професионален стаж по специалността във водещи строителни компании в столицата, както и държавни търговски дружества - "АДИС" , занимаващо се с управлението на дипломатическите имоти. Притежава богат опит в областта на гражданското строителство, контрол и качество на строителните дейности..".

Ще поискам г-жа Такева да бъде извикана, за да даде обяснение в общинския съвет, защо новия корпус на Френската гимназия е в покъртителен и опасен за учениците вид. Както и дали предвид установеното в гимназията, правилното поведение е да "мрън, мрън"-каш във Фейсбук, или да си понесеш отговорността!