Читател на "Фокус" се свърза с редакцията ни, за да отправи зое за помощ. Издирват неин братовчед, изчезнал преди няколко дни:

Здравейте! Казвам се Марина Малинова и съм от град Стамболийски. Пиша Ви с молба да ни помогнете в издирването на моя първи братовчед Димитър Недялков Малинов на 24 години от град Стамболийски.

Същият е видян и чут последно в четвъртък на 20.07.2023 г., когато е бил в дома на неговата майка в село Цалапица, област Пловдив. Тогава се е уговорил с някого по телефона да излезе, след което няма никаква информация от него.

Телефонът му е изключен и при позвъняване директно се включва гласова поща. Не е виждан от никой от приятелите му в село Цалапица от четвъртък. Ние - семейството му, нямаме никаква връзка с него.

Той никога досега не е постъпвал така, поради което и сме загрижени за него. Подали сме сигнал до съответните служби на МВР, но резултат нулев до момента.

Моля Ви да качите статия, за да може тази новина да достигне до повече хора и възможно най-скоро да си бъде братовчед ми вкъщи. Надявам се молбата ми да бъде уважена. Прикачам и снимка, за да може да даде резултат и това наше усилие. 

Тел. за връзка:0876633402