Във фоайето на Младежки център - Добрич е подредена благотворителна изложба “Арт кауза – рисувай със спрей", предаде репортер на Агенция "Фокус". Събитието е продължение на едноименната младежка инициатива, осъществена и модерирана от Дамян Николов. 

Картините в изложбата са дарени от младежите, взели участие в пленер, за да подпомогнат избрана от тях кауза. Експозицията ще остане до изкупуване на всички картини. Събраните средства от картините ще бъдат дарени на Емо Ангелов от град Добрич, който се нуждае от голяма сума пари за лечение в Тайланд, за да проходи.

Отново като жест на добра воля благотворителен концерт "Заедно за Емо" организират в Добрич на 27 ноември от 18:00 часа, със съдействието на Община Добрич и спонсори. В концерта в Спортна зала "Добротица" ще участват фолк певците Галин и Диона, народната певица, носител на "Кристална лира", Калинка Вълчева, Петя Панева, Студио за поп-рок певци "Сарандев" - Евгения Стойчева, Александра Иванова, Никол Николова с вокален педагог  Жана Стефанова, дует народно пеене Петър Петров и Румяна Милушева,  гайдарите Дони Колев, Рустислав Тодоров, Ивелин Тодоров, Атанас Атанасов, Теодора Бонева и Георги Ковачев, Представителна фолклорна танцова студия "Добруджа" с ръководител Стоян Господинов. 

Жулиета НИКОЛОВА