Благотворителен концерт дарява вяра, надежда и изцеление за 3-годишния Марти. Това ще се случи в навечерието на националния ни празник, на 2 март - четвъртък, от 18:00 ч. в салона на Народно читалище "Зора 1894 г.“ в Шабла, предаде репортер на "Фокус". През декември миналата година детето е диагностицирано с остра лимфобластна левкемия в УМБАЛ “Света Марина" – Варна. В момента Марти е на лечение в Истанбул, за което са необходими средства, непосилни за родителите му.

Изпълнения на самодейните състави от община Шабла и на Росица Енева от град Каварна ще зарадват публиката, съпричастна и обединена в добротворчество.  Входът за възрастни е чрез картичка-дарение – 5 лв., а за ученици входът е свободен. Картичките могат да бъдат закупени и предварително от Народно читалище "Зора 1894 г.“, както и в деня на концерта – 2 март.

За всички, които искат да подкрепят семейството с по-голяма сума, е поставена кутия за дарения във фоайето на сградата на общината. Разкрита е и дарителска сметка в лева:

BG66STSA93000029573717

Мариян Огнянов Цанев – баща на Мартин

основание: за лечение на Мартин

Paypal: mariyantsanev@abv.bg

Жулиета НИКОЛОВА