Благотворителен бал "Заедно за Емо" организират в Добрич на 25 февруари - събота, предаде репортер на Агенция "Фокус". Събраните средства ще бъдат предоставени за лечение в Тайланд на 22-годишния Емо Ангелов. 

Младият човек пострада тежко при автомобилна катастрофа и от 4 години е прикован на инвалидна количка. Предложена му е медицинска помощ от клиника в далечната страна. В лечебното заведение в Тайланд се поставят импланти в гръбначния стълб, които пускат импулси по гръбначния мозък и движат крайниците. Това би дало шанс на Емо отново да проходи и да движи пръстите на ръцете си. Необходими са общо 252 500 долара за поставяне на два импланта и стволови клетки и за 6-месечно последващо възстановяване и рехабилитация.

Благотворителният бал ще започне в 19:00 часа в ресторант "България“ в Добрич. Цената на куверта е 65 лв. за възрастен и 15 лв. на дете. Благотворителното събитие ще включва музикална програма с изпълнители от добруджанския град, томбола и търг. Телефони за резервации: 0895 392773 и 0894 396176.

Жулиета НИКОЛОВА