Драматичен театър "Никола Вапцаров“ – Благоевград посреща 27 март - Международния ден на театъра със специална изненада за своите зрители. По случай специалния ден всеки ще има възможност, само на 27 март, да закупи билет за всички представления на преференциална цена от 10 лева, съобщиха от културния институт. 

На 27 март на сцената на Драматичен театър "Никола Вапцаров“ – Благоевград ще се играе любимия на публиката комедиен спектакъл "Колко е важно да бъдеш сериозен“ от Оскар Уайлд, режисьор Антон Угринов. Заплетеният сюжет, комични ситуации и персонажите със силен характер приковават вниманието на публиката от първата минута, до края на представлението. 

В същата вечер ще бъде и връчването на Националните награди ИКАР 2024, за които Благоевградският театър получи четири номинации в различни категории за спектаклите  "Метаморфози“ по Овидий, режисьор Стайко Мурджев и "Преображението“ по Франц Кафка, режисьор Веселка Кунчева. 

Не пропускайте да се възползвате от преференциалните цени по случай Международния ден на театъра, като въведете промокод "27март“ в полето "Имам ваучер“. Подарете си незабравимо театрално преживяване в вълнуващите спектакли на Драматичен театър "Никола Вапцаров“ – Благоевград.

Билети може да закупите от касата на театъра, онлайн от сайта на театъра - https://www.dtblagoevgrad.com/ и онлайн на www.entase.bg/dt.blagoevgrad.