Бившият областен управител Людмила Илиева повежда листата  за предсрочните избори на коалиция "Продължаваме промяната Да България“ във Великотърновска област, предаде кореспондент на "Фокус“. В списъка са включени общо 16 кандидати за депутати, сред които има както нови, така и добре познати лица.

Първа е Людмила Илиева, адвокат с 21-годишна практика, народен представител в 48-ото НС. Втори е арх. Йордан Терзийски, който беше депутат от "Продължаваме промяната“ в предходните две правителства. Трети е нотариус Милен Матеев, който също има опит от два последователни парламента. Четвърти е юристът Дончо Бораджиев. На пета позиция е преподавателят по социална работа и психология Соня Будева, която е и зам.областен управител.

Шести и седми са преподавателят от СА "Димитър А. Ценов“ Емил Николов и адвокат Лили Матева.  На осма позиция е предприемачът Владислав Иванов. Девети и десети са двама лекари - д-р Мавроди Калейнски, съветник в ОбС – Велико Търново и д-р Кина Николова, която ръководи Отделението по неоноатология при МОБАЛ "Д-р Стефан Черкезов“.

Единадесети е инж. Илия Илиев, който беше зам.-министър на транспорта и съобщенията в кабинета на Кирил Петков. Дванадесети е Мирослав Хаджиев, който работи като програмист. Тринадесета е Милена Генчева, която работи в сферата на енергетиката и търговията. Четиринадесети е лесовъдът Иво Дечев. Последните две позиции са за Юлия Рашкова, която се занимава с преработка на месо и адвокат Калоян Янков.