За поредна година в Казанлък ще се състои Ден на отворените врати за предоставяне на безплатни правни консултации за граждани и граждански организации., предаде репротер на "Фокус". Инициативата се осъществява по повод Деня на българската конституция, с подкрепата на Адвокатска колегия - Стара Загора, Нотариалната камара и Камарата на частните съдебни изпълнители.

За пръв път ще се предостави възможност за ползване на медиацията като способ за извънсъдебно разрешаване на спорове в режима на етажна собственост. По време на Дните на отворените врати гражданите най-често търсят консултация в областта на вещното и облигационното право, на наследствените взаимоотношения и други. 

Всички граждани, които желаят да се възползват, могат да го направят в офиса на обществения посредник Гинка Щерева на бул. “Княз Александър Батенберг" 4, етаж 3. Приемното време на адвокатите е от 10:00 до 16:30 часа, на медиатора – от 10:00 до 12:30 часа. Гражданите могат да се консултират с частен съдебен изпълнител от 11:30 до 12:30 часа, а с нотариус – от 13:00 до 14:00 часа. Повече информация може да бъде получена на телефон 0431 98340. 

Рени АТАНАСОВА