На 23 април (вторник) 2024 г. във връзка с изпълнение на строително-ремонтни дейности по бул. "Ситняково“, ж.к. "Гео Милев“ се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 21:30 часа на клиентите на "Софийска вода“ в района на:

ул. "Николай Коперник“ от бул. "Шипченски проход“ до ул. "Гео Милев“

ул. "Хемус“ от ул. "Лидице“ до ул. "Николай Коперник“

ул. "Хубавка“, бул. "Шипченски проход“ от ул. "Коста Лулчев“ до ул. "Николай Коперник“

ул. "Лидице“ от ул. "Постоянство“ до бул. "Шипченски проход“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на следния адрес: ул. "Николай Коперник“ на кръстовището с ул. "Ген. Хосе де Сан Мартин“.

На 23 април (вторник) 2024 г. във връзка с изпълнение на строително-ремонтни дейности по бул. "Шипченски проход“, кв. "Христо Смирненски“ се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на "Софийска вода“ в района на:

бул. "Шипченски проход“ от ул. "Иван Димитров – Куклата“ до бул. "Асен Йорданов“

бул. "Асен Йорданов“ от бул. "Шипченски проход“ до бул. "Проф. Цветан Лазаров“

бул. "Проф. Цветан Лазаров“ от бул. "Асен Йорданов“ до ЖП - прелез и Транспортно училище "Тодор Каблешков".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на следния адрес: кв. "Христо Смирненски“, на паркинга на бензиностанция "Еко“.

На 23 април (вторник) 2024 г. във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение по ул. "Проф. Петър Шапкарев“, кв. "Кръстова вада“ се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на "Софийска вода“ в района на:

ул. "Проф. Петър Шапкарев“, ул. "Нелсън Мандела“ от ул. "Флора Кънева“ до ул. "Д-р Борис Вълчев“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на следния адрес: ул. "Проф. Петър Шапкарев“ на кръстовището с ул. "Нелсън Мандела“.