Младо момче от Пловдив и неговата майка имат нужда от помощ. Ето цялата история на младежа, споделена от "Подай ръка":

Здравейте, Приятели. С молба за помощ към нас се обърна 17-годишният Марио от Пловдив. За историята на Марио може би сте чували и преди. "Подай ръка" подкрепи семейството му в началото на 2022 година.

За огромно съжаление бащата на момчето почина, а майката е със сериозни здравословни проблеми (психични), които не й разрешават да работи и в момента семейството е изключително затруднено.

Живеят под наем и са застрашени да останат на улицата, защото дължат наем вече за няколко месеца. Имат и непогасени битови разходи за ток и вода.

Имат нужда от хранителни продукти, като още утре ще им осигурим, но им събираме за възможно повече време.

Момчето учи и спортува, като има нужда от бюро, от нови дрехи и обувки (размер М и обувки номер 45). Майката има нужда от дрехи (размер М).

В момента Марио ходи и помага, когато може, за да изкара пари и да е в помощ на майка си, която получава минимална пенсия, която не им стига за абсолютно нищо.

Нуждаят се от нови спални комплекти и завивки (за единично легло). Марио се нуждае от устройство за обучение, с което да си прави проектите и да учи. Ходи по лагери, но не може да си ги плаща.

Всеки, който желае може да подкрепи Марио и неговата майка Евгения, чрез сметка:

BG60STSA93000027878362

Банка ДСК/STSABGSF

За Подай ръка ЗПДБ

Основание: Дарение за Подай ръка 04

PayPal: bg.organizationfbf@gmail.com

Всеки, който желае може да подкрепи семейството, лично на място. Свържете се с колегите ни на 0888/02-04-06 (11:00-17:00 часа) и екипът ни ще ви предостави необходимата информация.

Лични данни публично/онлайн не предоставяме. За да запазим спокойствието на Марио, сме закрили лицето му, за да му спестим притеснение, срам и неудобство пред връстници.

Ако желаете да дарите храна, дрехи или друго лично на семейството, свържете се с нас на 0888/02-04-06. Ако сте от София, може да дарите и в нашия офис:

София, ул. "Българска легия" 37, офис 1

От 10:30ч.-18:00 ч.

За повече информация: 0888/02-04-06

Благодарим Ви, Приятели