Коалиция "БСП за България" и арх. Костадин Палазов - кандидат за кмет на Община Пловдив откриха предизборната си кампания за Местни избори 2023 г. в емблематичната зала "Съединение" на Регионален исторически музей – Пловдив, предаде репортер на "Фокус".

Арх. Костадин Палазов и водачът на листата инж. Калин Милчев представиха кандидатите за кметове на райони и листата за общински съветници, както и приоритетите в програмата за управление на града. Кампанията на социалистите е под мотото "Повече за Пловдив!".

Лидерът на БСП Корнелия Нинова не присъстваше на откриването на предизборната кампания, но от нейно име беше прочетено писмо, в което бяха отбелязани основните точки от кампанията на партията. 

"Изборите са важно политическо изпитание за всички нас. БСП не приема политиката като сделка, ние останахме верни на себе си и на хората. Кандидатът ни за кмет на Пловдив  арх. Костадин Палазов е доказан професионалист, носител на различната политика. Сега е времето да покажем това, което отличава БСП от другите. Пловдив заслужава стопанин, който да върне блясъка и славата на града." 

Арх. Костадин Палазов започна изказването си с рецитал на произведение от Недялко Йорданов. Трябва наистина да променим управлението на Пловдив. Вярвам, че на 29 октомври ще бъдем победителите и ще покажем кой е номер 1, заяви още г-н Палазов.

Повече за откриването на предизборната кампания на "БСП за България" в Пловдив може да видите в нашето видео.