Пълна листа от кандидати за народни представители в 4-ти многомандатен избирателен район – Велико Търново регистрира коалиция "БСП за България“ , предаде кореспондент на "Фокус“.

Водач е заместник-председателят на Българската социалистическа партия Атанас Зафиров, който е един от знаковите лица в ръководството на социалистите. Дамите в листата са общо седем от 16 кандидати.

Втора е Валентина Димова, която беше представител на областта в последното народно събрание. Трети е Христо Кавалски, който е общинският председател на БСП в Павликени и действащ общински съветник. Четвъртото място е шахматистката Цвета Галунова. Пети в листата е журналистът и общински председател на БСП във Велико Търново - Михаил Михалев. Емилия Иванова заема шестата позиция. Седмото място е за Мартин Янев, а осмото - за София Вергилова-Георгиева. Девета е Мария Мачковска-Русинова, десети е Петко Прокопов. Останалите, които допълват списъка са Иван Иванов, Антим Бижев, Радина Попова, Никол Григорова, Венцислав Георгиев и Захарин Марков.