По повод Международния ден на младежта – 12.08.2022 г., Агенцията по заетостта организира информационно събитие на открито във Варна. В контекста на Европейската година на младежта, каквато е 2022 г. – обявена от Европейската комисия, мероприятието ще популяризира възможностите на Агенцията за подкрепа на професионалното развитие на младите хора, както и прилагането на инициативи за осигуряване на качествени работни места, образование и възможности за обучение.

Чрез нестандартни форми – съчетание на забавление и информационна кампания, експертите ще активират младежите на пазара на труда. Екипът на Агенцията ще бъде на разположение още от 17.30 ч. на площад "Независимост“ в нашата морска столица, за да предостави информация за цялата гама от възможности и подкрепа за трудова реализация, обучения и/или преквалификация, възможностите за работа и стажуване и/или обучение чрез "Младежка заетост“.

В края на събитието Агенцията ще изненада всички присъстващи с едни от любимите млади български поп изпълнителни на живо. Михаела Маринова и Папи Ханс ще споделят защо според тях е яко да работиш и ще вдигнат градуса на настроението.