Пловдив има огромни възможности за развитие, които ние ще превърнем в действителност, това каза адв. Юлияна Рангелова на среща с пловдивчани в парк "Лаута". Юлияна Рангелова е кандидат за кмет на Пловдив, издигната от ПП "Глас народен". Тя е и водач на листата за съветници.

При срещите си с хората в парк "Лаута" адв. Рангелова представи своя проект "Зелен Пловдив", който акцентира върху облагородяването, поддържането и разширяването на зелените площи в града, както и забрана промяна на предназначението им с цел застрояване. Заедно с нея бяха и кандидатът за кмет на район "Южен" - Красимира Чалакова и част от кандидатите за общински съветници на ПП "Глас народен".

Хората са обезверени, защото често сме свидетели на подмяна на вота и точно затова апелирам към всички пловдивчани на 29 октомври да излязат и да гласуват, коментира адв. Рангелова. Изграждането на нови детски кухни, детски ясли, детски градини, училища и спортни площадки в града ще бъде и основен приоритет в работата й като градоначалник. По думите на Рангелова основен приоритет ще бъде и дигитализацията на услугите, които са в правомощията на общинската администрация.

Неслучайно в развитите европейски страни отдавна спря да се говори за дигитализация и електронни услуги, там хората просто го изпълниха, коментира кандидатът за кмет на Пловдив. Точно затова е и нашето основно послание към гражданите на Пловдив - От възможности към действителност! - допълни адв. Рангелова.

По-рано през деня кандидатите за кметове на район Централен и район "Тракия" Сава Стойков и Станилиа Кирчева, заедно с кандидата за общински съветник Соня Илиева, имаха възможност да разговарят с пловдивчани при Античния форум на Филипопол и да обсъдят техните проблеми и възможности за развитие районите.

Можете да гласувате за адв. Юлияна Рангелова с номер 64 за нов Пловдив!

Купуването и продаването на гласове са престъпление!