На 6 декември Съдебната палата се изпълни с коледно вълшебство и настроение.

Председателят на  Окръжен съд – Русе Николинка Чокоева приветства всички присъстващи и откри тържественото запалване на светлините на Коледната елха,  разказвайки за символиката й. На нея са закачени снимки с над 20 инициативи на Окръжен и Районен съд, Окръжна и Районна прокуратура, както и събития проведени със съдействието на  Адвокатска колегия Русе, израз на съвместната работа на институциите, съобщи съда.

Събитието беше озарено от таланта на Детска вокална група "Слънце“ към Общински детски център за култура и изкуство гр. Русе с ръководител Наталия Константинова и ученици с профил "Народно пеене“ от НУИ "Проф. Веселин Стоянов“ с  ръководител Румяна Великова.

Служители от всички институции бяха подготвили коледни сладки, питки и бонбони.

Председателят на съда г-жа Чокоева изказа благодарност  и признателност към всички деца и техните ръководители за изключителните музикални изпълнения, които с талант и виртуозност направиха церемонията още по-специална и празнична.

Благодари на всички за ентусиазма, креативността и вложените усилия в подготовката и украсата на събитието. Пожела светлина, вдъхновение, топлота и радост да изпълнят сърцата на всички присъстващи!