3 инцидента с автобуси на "Бургасбус" са станали през вчерашния ден. Първият е станал около 08.13 часа на кръстовището на бургаските улици "Константин Величков" и "Демокрация". Водачът на автобус "Иризар Ис Бус 18", приближавайки към светофарната уредба, намалява скоростта си рязко, при което на пода в автобуса пада 16-годишен младеж от Созопол. Той е получил контузия на главата. Прегледан е в УМБАЛ - Бургас и е освободен за домашно лечение.

Около 09.38 часа в района на кръстовището на "Захари Стоянов" и "Тодор Александров", водачът на автобус "Иризар Ис Бус 18" с бургаска регистрация, спира внезапно на пътното платно. На пода в автобуса пада 39- годишна пътничка, която е получила травма на главата. Тя е прегледана в УМБАЛ - Бургас и напуснала лечебното заведение.

Около 16.00 часа на кръстовището на "Демокрация" и "Иван Богоров" в посока ул. "Гурко", автобус "Соларис Урбино" спира внезапно, а на пода в автобуса пада пътуваща 58-годишна бургазлийка. Тя е получила контузия на главата. Тя е прегледана в УМБАЛ – Бургас и освободена за домашно лечение.